Easter Egg van Fellow

Dat Fellow prachtige producten ontwerpt wisten we natuurlijk al. Maar wist je ook dat dit bedrijf een originele Easter Egg in de Fellow Stagg EKG en de Fellow Corvo EKG heeft verstopt? Een Easter Egg, maar wat dan? Iets wat je totaal niet zou verwachten bij een waterkoker, namelijk een interactief spelletje genaamd Wormy. Het spelletje is te vergelijken met het klassieke Snake en je speelt het op het digitale display in de basis van de waterkokers. Het doel van het spelletje is om de 40 Fellow strikken op te eten in een zo’n kort mogelijke tijd. Om Wormy te spelen heb je dus een snel en precies reactievermogen nodig.

Hoe speel je Wormy op de Fellow EKG?

Stap 1: Zet de ketel aan

Stap 2: Verwijder de ketel van de basis

Stap 3: Verschuif de Fahrenheit/Celsius knop een aantal keer totdat WORMY! op het display verschijnt

Stap 4: Speel Wormy

Wormy kampioenschap

In 2020 heeft Fellow een Wormy kampioenschap gehouden waar iedereen aan mee kon doen. De winnaar ging er met een mooie Kampioenschapsriem en een Ode Brew koffiemolen vandoor. Op het moment staat het record op 28 seconden. Als je ook een snelle tijd hebt of het record zelfs verbroken hebt kan je dit delen op Instagram en @fellowproducts taggen. Ze houden bij wie de snelste tijd op het moment heeft, dus wie weet verdien je wel een plekje op de ranglijst! Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar welke tijden jullie neer weten te zetten.

Fellow EKG Wormy kampioenschapsriem

Ook Wormy spelen op een Fellow EKG?

Je kan Wormy op zowel de Fellow Stagg EKG als de Fellow Corvo EKG waterkokers spelen. Allebei de modellen van de waterkoker zijn online te bestellen bij Koffiekompaan! Heb je een vraag over een van de ketels? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected] en we proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *