Zakelijk koffiebonen bestellen

Koffie voor op kantoor

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede koffie op kantoor is, zowel voor jou als voor je klanten of gasten. Goede koffie zorgt altijd voor een goed gesprek en maakt je dag compleet.

Wij kunnen je helpen met die goede koffie. Onze koffiebonen worden namelijk ambachtelijk en in kleine hoeveelheden gebrand. Onze blends zijn van uitstekende kwaliteit en afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze plantages helpen de natuur te beschermen en dragen positief bij aan de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

Wil je de koffie op kantoor upgraden? Wij helpen je graag! Als klein zakelijke klant kun je profiteren van korting op afname van volle dozen. Je bestelt eenvoudig online en betaald met iDEAL of creditcard.

Wil je meer bestellen dan twee dozen per keer? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in, dan maken we een prijs op maat. Bij grotere afnames bieden we ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Koffie voor wederverkopers

Heb je een (web)winkel en wil je graag Koffiekompaan aan je assortiment toevoegen? Dat kan! Onze koffiebonen kunnen een mooie aanvulling op je assortiment zijn als je bijvoorbeeld een webwinkel, delicatessenzaak of lifestylewinkel hebt.

Interesse om onze producten in je assortiment op te nemen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen contact met je op om je alles te vertellen over onze mooie producten.

Iets anders?

Ben je op zoek naar koffie voor andere doeleinden?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina om de mogelijkheden te bespreken!

Voordeelverpakkingen:

Neem contact met ons op

Email: [email protected]

Telefoon: 0180234079

Of vul onderstaand formulier in: