DF64 – G-iota V5 – Mat Zwart

349,00 inclusief BTW

De G-iota V5 is een Single Dose en Multi Purpose koffiemolen. De molen is uitgerust met platte Itallmill maalschijven van 64mm.

Gebruik maken van onze uitlijnservice? Bestel dan onderstaand product samen met je koffiemolen:

Goed om te weten:
  • - Demomodel aanwezig in onze showroom om te testen

Op voorraad (Online en in de winkel)

Voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Gratis verzonden vanaf €35
Eigen technische dienst
Twee jaar garantie
ProBarista logo
 

Beschrijving

DF64 – G-iota V5 – Mat Zwart

De DF64 Giota Mat Zwart is een Single Dose en Multi Purpose koffiemolen. De molen is uitgerust met platte Itallmill maalschijven van 64mm. De G-iota V5 produceert bijzonder goed maalsel voor zowel espresso als filtermaling.

Lage retentie

De G-iota V5 heeft nauwelijks retentie, wat betekent dat er vrijwel geen koffie in de molen achterblijft na het malen. Door de bellow te gebruiken verwijder je na het malen heel eenvoudig de laatste restjes gemalen koffie uit de G-iota.
Met traditionele molens blijft er gewoonlijk een aantal gram gemalen koffie achter in de maalkamer en tussen de maalschijven. Als je veel wisselt tussen verschillende koffiebonen of verschillende zetmethodes is het wenselijk om zo min mogelijk retentie te hebben om afstellen makkelijker te maken en minder koffie te verspillen. Ook is het bij thuisgebruik niet wenselijk dat er gemalen koffie achterblijft omdat het mogelijk is dat je de volgende dag oude koffie hebt met je eerste kop.

Traploze afstelling

De DF64 – G-iota V5 is traploos verstelbaar met 90 verschillende standen. Hierdoor kun je de gewenste maalgraad nauwkeurig afstellen. De molen is voorzien van een indicatielabel voor verschillende zetmethodes wat het makkelijker maakt om de juiste maalgraad voor de gewenste zetmethode te kiezen. De meegeleverde dial indicator bij de V5 maakt het nog makkelijker om de afstelling af te lezen en te switchen tussen bijvoorbeeld filter en espresso.

Bediening

De vork aan de voorzijde is geschikt om een 58mm filterdrager of de meegeleverde Dosing Cup in te plaatsen. De G-iota bedien je door middel van de aan/uit knop aan de voorzijde. Je weegt de gewenste hoeveelheid boontjes van te voren af, start de molen en werpt de boontjes in de maalkamer. De gemalen koffie komt direct in je filterdrager of in de meegeleverde dosing cup. Als de bonen gemalen zijn druk je een aantal keer op de bellow om de laatste koffieresten eruit te blazen en schakel je de molen uit. Na 45 seconden zal de molen automatisch uitschakelen.

De DF64 G-iota Mat Zwart wordt geleverd met de volgende accessoires:

– Kunstof Dosing Cup
– Metalen Dosing Collar
– Metalen Dial Indicator
– Blow up hopper

Technische specificaties:

Maalschijven: plat
Diameter: 64mm
Materiaal: gehard staal
Bediening: via aan/uit knop
Rotaties per minuut: 1400
Wattage: 250 Watt
Inhoud hopper: 50 gram
Snelheid molen: 1g per seconde

Afmetingen:

Hoogte: 300mm
Breedte: 130mm
Diepte: 225mm
Gewicht: 6,8 kilogram

Gebruik maken van onze uitlijnservice? Bestel dan onderstaand product samen met je koffiemolen: